dilluns, 20 de juliol del 2009

Sex de Madonna, un llibre ben editat que buscava l’escàndol


Demà actuarà Madonna a Barcelona, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Com ja sabeu els qui seguiu aquest bloc no sóc gaire afeccionat a la música pop, però sí als llibres i per celebrar els 50 anys de la cantant (que els va fer ja fa uns mesos) i la seva mediàtica vinguda a Barcelona, avui comentarem un dels llibres més curiosos de la història bibliòfila.

Per aquest motiu avui fem una ullada al seu llibre-objecte Sex, posat a la venda en massa (1.400.000 exemplars) el 21 d’octubre del 1992 i que provocà una gran polèmica per raó del seu contingut sexual.

A causa precisament d'aquesta temàtica el present apunt el podeu llegir en el meu bloc dedicat exclussivament a publicacions eròtiques i pornogràfiques, Piscolabis Librorum Maioris.

Recordeu que per accedir-hi heu de ser majors de 18 anys i heu de tenir en compte que les imatges poden ferir la sensibilitat d'algunes persones. Si no compliu els requisits us preguem que us abstingueu d'entrar-hi.

Si no és el vostre cas, endavant.

Moltes gràcies i perdoneu aquest viatge.

2 comentaris:

  1. Caram, em sorprèm la teva multidisiplinarietat!!!
    Una cosa: podries dir-me aquella web de compra de llibres de 2a mà (on es troba gairebé tot?crec que ja te la vaig preguntar un cop, però no sé on la vaig apuntar). Merci

    ResponElimina
  2. El títol ja diu que és un Piscolabis de llibres. És una expressió que feia servir el meu pare quan preparàvem un aperitiu... en deia piscolabis i ja veus que pot tenir aplicació per als llibres.
    La web és:
    www.vialibri.net
    Si mai la perds a la barra de la dreta en el Piscolabis Oficialis hi és.
    Si el que busques no ho trobes o vols mirar més preus també pots consultar:
    wwww.todocolección.net
    Compte, pot crear adicció! ;-)
    Bon Estiu!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari, si vols